Tillgänglighet

Hej,

Varför har ni valt att lägga er butik i Norrtälje så otillgängt? För oss som inte bor inom gångavstånd (svårt i en landsbygdskommun) blir det knöligt att komma till er när det inte finns parkering i närheten. I tex Åre så har ni en butik med parkering och dimensionerad för en kort turistsäsong - så rent principmässigt skulle det inte vara svårt för er att göra något motsvarande här.


Niclas

Kommentarer

 • Hej Niclas!

  Tack för din fråga och återkoppling.

  När vi placerar våra butiker tar vi hänsyn till många parametrar en av dem är tillgängligheten för kunden och att man skall kunna komma till platsen med bil, cykel eller till fots.

  Vad gäller butiken i Norrtälje vet jag att mina kollegor på vår etableringsavdelning har kollat över möjligheten att byta plats för butiken. Däremot har de beslutat att detta skulle innebära att gågatan i Norrtälje möjligtvis inte skulle var som den är idag om vi flyttade. Då läget för butiken behöver vara lätt att nå både med lokalbussar och till fots är den plats som uppfyller dessa kriterier i Norrtälje handelsplatsen vid Ica Flygfyren med dess omkringliggande butiker.

  Självklart skall våra butiker inom respektive kommun placeras så att vi kan uppfylla en god service och tillgänglighet för kunderna. Vi ser därför löpande över vårt butiksnät för att kunna ge en så bra service som möjligt. Men vi har för närvarande valt att finnas kvar på Tullportsgatan 12.

  Hoppas du känner att din fråga blev besvarad.

  Önskar dig nu en fin helg!
  Varmt välkommen att kontakta oss igen.

  Vänligen,
  Jasmine
  Jasmine
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.